tisdag 31 januari 2012

All in whiteThe home of interior designer Joanna Laajisto. Thank you Emma for sharing this beautiful, all in white, place.

9 kommentarer:

 1. Hej Hanna!
  Älskade bilderna från ditt fina hem! Tack för att du delar med dig, en stor inspiration för mig. Jag blev väldigt nyfiken på en av dina tavlor som finns till höger om er dörröppning in till köket, en man (ser det ut som) som lutar sig framåt (på motsatta sidan finns två Vasarely tavlor, vem är det som har gjort den och har den något namn?

  Tack snälla för din underbara blogg!
  Amanda

  SvaraRadera
 2. Själv har jag den multifärgade Hang it all i hallen i stan. Gör sig fint till en för övrigt helvit lägenhet. Det är detaljerna som gör det helt klart.
  Trevlig dag önskar Pållan ; )

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt!!
  Tack för din hälsning hos mig,ska titta vidare här efter ett recepet på fisk jag såg!
  Må så gott.
  :-)
  Lise-Lotte

  SvaraRadera
 4. Åh så snyggt! Är så inne på vitt och enkelt just nu. Har lust att plocka bort massor här hemma för att få mer avskalat. Eller känns som det är massor, men räcker nog att plocka undan lite granna.

  SvaraRadera
 5. Hej! Vilken inspirerande blogg. Var kan man hitta hängaren på första bilden, vet du det? Tack på förhand hälsar Helena

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilken inspirerande blogg, blev så förtjust i hängaren på bild 1. Har du nåt tips var jag kan hitta den hälsar Helena

  SvaraRadera
 7. Hej Helena,
  det är en Eames Hang it all, specialutgåva.
  Kolla här, http://www.miljogarden.se/inredning-mobler/hallmobler/kladhangare-hang-it-all-valnot/
  Lycka till!

  SvaraRadera