lördag 15 oktober 2011

In my cornerDenna lördag har börjat lugnt och fint. Lång frukost, kort lunch och nu ska alla sova en stund. I eftermiddag blir det parkhäng och vernissage för hela familjen. Trevlig helg på er.

Wish you all a happy weekend with some pics from my livingroom.

10 kommentarer:

 1. Fiiin hörna Hanna!
  Trevlig helg/Jennifer

  SvaraRadera
 2. Älskar verkligen när du bjuder på bilder från ditt hem, så snyggt!!!
  Ditt å Sannas hem är verkligen min smak, skulle kunna kopiera allt rätt av.
  Hoppas att du haft en fin helg
  Kram

  SvaraRadera
 3. I love your home!

  kiss
  Erika
  www.myfreechoice.net

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! Och fin hörna :)

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart fönster! Fin hörna.

  Soffan, Hanna, är det en enda stor med schäslong hela vägen? Vi är nämnligen såå sugna på en sådan. Har kollat på Ikeas Kivik. Var i från är er? Är det bra? Lätt att hoppa in? Blir det jobbigt när man har folk hemma som skall sitta? Vit, är ju min dröm också, blir den lätt skitig? Tusen frågor.... Hoppas du har lust? Men jag blev så glad när jag såg den. Är grymt sugen. En enda stor soffsäng att fredagsmysa i liksom!

  Kramar till dig, fina.

  SvaraRadera
 6. Eller också ser ser jag helt fel... Det är kanske inte en sådan soffa??

  SvaraRadera
 7. Hej söta:) ja det är en Kivik. Jag var trött på att ligga ner i skift..när vi flyttade in här ville jag att både jag, Daniel och barnen skulle kunna ligga ner i soffan samtidigt. På bekostnad av soffbordet.. Har inte ångrat oss en sekund. Vi har två klädslar att varva med en vit och den andra som du såg på en gammal bild är mörkblå/grå. Ingebo mörkblå heter den om jag minns rätt. Tycker personligen att vita soffor är bäst när man har småbarn. Bara att gå på med fläckborttagare, det tål inte mörka tyger på samma sätt.
  Soffsäng it is;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Tack fina! I morron bär det minsann i väg till Ikea! Detta skall kollas upp. Skall bara ha med mig sambo helt i mina planer med... :) Godnatt!

  SvaraRadera
 9. Jag har en 3-sits Kivik. Helt underbar!

  SvaraRadera