onsdag 12 oktober 2011

Black door

Har otroligt intensiva dagar just nu. Galet mycket jobb och stress stress till dagis, matlagning, tvätt, städning... allt det där som man måste göra. Jag är näst intill i chock över hur stor skillnaden är att jobba när man har barn i jämförelse med hur det var tidigare. Stress, över allt man vill/måste hinna på jobbet och viljan att vara med barnen. Hoppas att mycket handlar om att komma in i det. Vänja sig vid att jobba stenhårt på arbetstid och släppa alla tankar på jobb när man kommer hem, så man får njuta av sin fritid med familjen när man är ledig. Just nu är mina tankar all over the place och när jag jobbar tänker jag på barnen och tvärt om. Jag klagar inte för jag älskar att ha både och i mitt liv men fokuseringen är inte den bästa. Har bara haft båda barnen på dagis i två månader och tycker fortfarande att Tom, som är 18 mån är lite för liten för heltid på dagis.. Men hur gör ni alla heltidsarbetande mammor? När infinner sig lugnet?? För det gör det väl..?
Ja ja, fastnade för det här snygga köket men framför allt den svarta dörren. Måla mer! Det är ju så enkelt och roligt.

3 kommentarer:

 1. Håller helt med, man e smått sönderstressad i tankanrna framförallt med hinna med jobb, dagis osv.Man vill v med dem så mycket man kan å ändå hinna jobba. Har en egen bbutik, så småttisarna ser inte mig alls lika mycket som innan.Men de verkar må lika bra för det :) e nog vi föråldrar som lider mest :)

  SvaraRadera
 2. The kitchen room looks cool. Simple and spacious. We love a kitchen where its free for us to move around when cooking our favorite meals.

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  SHOP: http://www.saboskirt.com
  BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Håller med dig fullt ut, min känsla är att jag inte räcker till någonstans, å det dåliga samvetet gör sig påminnt hela tiden...... Mina barn är något äldre (4 å 7) å jag har tyvärr inte kommit på någon bra lösning på det problemet så jag tar tacksamt emot tips....
  Men jag brukar med jämna mellanrum ta en dag eller någon eftermiddag ledigt å bara vara med barnen inte göra något speciellt utan låta dem bestämma så det kan vara allt från att baka till att vara krokodilen i Peterpan-leken.....
  Kram

  SvaraRadera