fredag 28 oktober 2011

Feeling maroon

Makalösa Blommor heter butiken som alltid är fylld med just det man vill ha. Buketter sammansatt med yttersta fingertoppskänsla för både färg och form. Det blir inte bättre än så här. Ligger på Sveavägen 102 i Stockholm. Hittade många vackra mattor igår också. Är väldigt kräsen när det kommer till mattor så det gäller att passa på när dom dyker upp. Kommer få pryda någon av mina kunders golv.
It´s such a beautiful color. Yesterday I saw it everywhere. My favorite flowershops, Makalösa Blommor, walls are painted dark maroon and if you´re in town pay them a visit. They are the best.

3 kommentarer:

 1. Fint! Var hittade du mattorna? Är på jakt efter en snygg gallerimatta och tycker det är svårt att hitta någon bra. Tips mottages tacksamt!

  SvaraRadera
 2. Å Anna jag vet vad du pratar om. Jag handlar mattor lite överallt. Ofta letar jag länge länge och hittar tillslut något guldkorn. Som jag skriver är jag väldigt petig när det kommer till denna golvprydnad och där jag precis varit finns nu inget kvar...som ett bra svampställe..typ. Mitt råd är att be om hjälp. Beskriv vad du söker. Jag handlar bara gamla mattor. Afghanska, Iranska, Kelim och äktamattor. Gamla, slitna och urblekta helst. Maila mig stl osv så kanske jag kan hjälpa dig, om jag springer på något eller har något i mitt lilla lager som skulle kunna passa:)
  hannawessman@gmail.com
  H.

  SvaraRadera
 3. Älskar att lyxa till vardagen med lite snittblommor, alltsom oftast blir det en tur på fredagarna, så mysigt.
  Åh det där mattorna ser ju helt makalöst coola ut. Du kan det där med inredning!
  Kram

  SvaraRadera