söndag 11 september 2011

The Old Bakery


Inspirerande. Är ute efter nytt kontor och det här är inte så långtifrån hur jag tänker. Källare, gammalt garage eller nedlagd butik.
Inspiring. I'm looking for a new office and this is not so far from how I think. Basements, garages or old abandoned shop. This place belongs to Candy Black who work with graphic and interior design.

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att du mår bättre. Och du, om du får ett så fint kontor kommer jag bli riktigt avis (som själv sitter i barnens rum och hammrar ... ) . Jag önskar dig lycka till och hoppas så för din skull att du hittar ett flott ställe som kontor.
  Kram. Kram. Ulrika

  SvaraRadera
 2. Tack fina Ulrika! Jag letar tills jag hittar:) Vi är några stycken som vill skapa en härlig plats att arbeta på. Just nu sitter jag med en kompis som så snällt erbjuder en plats, men du, jag sitter också mycket hemma. Men det är inte bra. Man slänger i en tvätt, torkar av lite här och lite där ja du vet..
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. visst är detta sååå fint! har bilderna i en av mina inspo-mappar också!

  Får du det såhär fint är du en riktig lyckost ;)

  SvaraRadera
 4. Hanna, jag vet precis! Ring, ring, tvätt, tvätt, handla, datorsurf och allt annat som slinker igenom arbetstimmarna. Ska bara sälja liiiite till smycken så kanske jag kan hyra ett hål i väggen.
  Åh vad skoj att sitta tillsammans ! Saknar jag.
  Vad jobbar du med? Låter så spännande. Kram kram.

  SvaraRadera
 5. jeg skulle gjerne hatt et slikt studio
  *dååån*

  takk for all herlig inspirasjon, hanna :)

  kram*

  SvaraRadera