Det här måste ni prova. Supergott och enkelt! Jag och Nathan lagade det på 30 min.
Sätt på riset och lägg kycklingen i marinad.
Marinad:
Olja, thaisoja, 1/2 pressad lime, curry, chilikrydda, salt.
Sås 4 pers:
1 burk cocosmjölk (ta inte allt "vatten" om du vill ha en tjockare konsistens)
2 dl krossade jordnötter, 2 msk jordnötssmör, 1 kycklingbuljong, 2 msk thaisoja, chilisås (sötstark) efter smak, 1/2 msk fisksås, 1 tsk socker, 1/2 pressad lime. Krydda efter smak med salt och chili. Koka i 15 min.
Under tiden, trä kycklingen på spett och stek på medelhög värme.
Servera med lite färsk koriander, sallad och pressad lime.
Ååå tack Hanna jag testade, åh så gott det var både stor å liten åt med god aptit MYCKET GOTT betyg hemma hos oss, Kram
SvaraRaderaÅ va roligt att du testade!! Härligt att barnen gillade det också!
SvaraRaderaKram på dig snälla Madeleine!